tisdag 19 oktober 2010

Lägg aldrig telefonen på golvet...


Följande utspelade sig för ett par någonstans i Sverige, har jag hört…

Låt oss kalla killen för Clark och tjejen för Lois.

Det var lördagskväll och det började närma sig vuxenbolibompa. Lois endast iklädd sin födelsekostym låg i sängen och trånade medan Clark avslutade ett ”viktigt” telefonsamtal med en telefonförsäljare. Efter att ha stängt av telefonen av modell bärbar var Clark riktigt sugen varvid kläderna ramlar av snabbare än Gunde hinner säga ”ingenting är omöjligt!”.  Under denna procedur så droppas telefonen på golvet och mannen skyndar in under täcket.

Det som hände sedan är säkert mycket privat men handlade tydligen om en mycket het och högljudd form av sex. Så långt allting bra och när detta upptåg var avslutat och Clark är på toaletten säger Lois:

-Clark, din mobiltelefon ringde.

Konstigt, vem ringer så sent tänkte Clark och tittade på telefonen bara för att se att det var svärfar som hade ringt. Tänk om något har hänt, säger Lois. Jamen då ringer de väl på vår hemtelefon, han har säkert bara kommit åt uppringning, säger Clark och hämtar upp den tidigare droppade hemtelefonen från golvet. Då ser Clark att telefonen har haft linjen öppen i 30 minuter. Han lägger på och strax därefter ringer svärmor och frågar om allt är bra eftersom dottern ringt till dem för cirka 30 minuter sedan. Svärföräldrarna hade sovit och inte hunnit ta telefonsamtalet och när de försökte ringa upp var det upptaget. Lois förklarade att Clark måste ha kommit åt uppringning (typ trampat på luren presex) och allt var bra. När samtalet var över frågade Lois:

- Du, Clark. Tror du att mamma och pappas telefonsvarare gick på när vi ringde dem och de inte svarade? I så fall kan de nog ha spelats in en del ljud.

Nästa dag råkade det vara så att svärparet var bjuda till fika hos Clark & Lois. Mot slutet av bjudningen säger svärmor:
-Ja, man blev ju lite orolig när ni ringde igår, men det var ju ingen fara. Samtidigt log hon ett mystiskt leende.

Svärfar fyller på med:
-Ja, man blev ju lite arg när ni inte hade ”talat” in något på telefonsvararen. Även han drog en aning på smilbanden.

Nu vet vi alla vad som kan hända, och ingen av oss lägger telefonen på golvet längre, eller hur? Åtminstone inte utan knapplås…


2 kommentarer:

  1. Min katt råkade trampa på telefonsvararens inspelningsknapp en gång och när jag kom hem hade jag ett långt meddelande inspelat från honom. Han hade en hel del att säga, jag förstod bara inte vad. Kan ju tänkas att det var nått liknande som hände Lois och Clark då vi även hade en honkatt hemma.

    SvaraRadera